5. dimenze

 

5. dimenze není místo, je to vytváření.

 

 Vytváříme si svoji vlastní realitu. Je to něco, co jsme se učili po tisíce let, je to v západní společnosti stále dobře střežené tajemství. Je to také jedna z nejdůležitějších informací, „že ti, kteří měli určité pravomoci" se snaží udržet lidi ve spícím stavu.

Důvod, že je tato znalost držena v tajnosti, je ten, že když člověk spí (je duchovně neprobuzený), může být využíván k vytváření reality pro někoho jiného použitím strachu, přesvědčování, a vytvoření iluze reality, která se podávána tak intenzivně, že je těžké si myslet, že není reálná.

Ale když myslíme na 5. dimenzi, nebo jakoukoli jinou vyšší dimenzi, často si neuvědomujeme, že je to, stejné.

V jemnějších dimenzích, se materiál jádra projevuje jako jemnější tělesnost, ale to, co se tam děje, co prožíváme, nebo dokonce, když se nám podaří vstoupit do reality s jemnější hustotou, to je náš vlastní výtvor. V zájmu vstupu do jemnějšího a poddajnějšího rozměru, potřebujeme uvědomění a schopnosti, které umožní, abychom byli schopni vytvořit realitu s jemnější hustotou. Děláme to tím, že zjemňujeme svou "materiální hustotu" sami (není to dáno).

Vzhledem k menší pevnosti v 5. dimenzi (nebo 4., nebo 12. a všechno mezi tím), jsou ti, kdo žijí v souladu s vlastním životním prostředím, více vědomi své vlastní přirozenosti, a povahy své reality. Jsou "schopnější" mnohem více žít v jemnějších dimenzích než v pevné 3D.

Když někdo "použije" v jemnější dimenzi sílu, musíme s tím vědomě souhlasit. Je to proto, že v těchto rozměrech se málokdy stává, že bychom měli zavřené podvědomí. A to, co je zavřené není možné použít ke sdílení s jinými.

Vytváříme 5. dimenzi.

Ano, veškerá fyzikální vícerozměrná realita je iluzí, ale tvořit ji, dává zkušenosti singulární (jedinečné) individualitě. Existují stejná "místa", která jsou nekonečná. Ale my jsme se v jedné stejné chvíli rozhodli být vědomi pouze v tomto malinkém spektru z celé všeobjímající "reality". Toto malé spektrum diktuje, co zažíváme jako "skutečnost".

Rozdíl mezi 3., 4. a 5. dimenzí je ve fragmentech oprávnění, jemnosti pevných látek, a schopnosti vytvářet.

Proto, to, co zažíváme v subtilnějším rozměru je to, co jsme se tu rozhodli zažít. Nic není "neexistuje", dokud nevytvoříme a nepřesuneme naše vědomí do tohoto prostoru.

V Jednotě nejsou žádné rozměry, protože tam neexistuje pocit jedinečnosti, odlišnosti ve vztahu k „jiné osobě" ani „životnímu prostředí“.

 

Z hlediska Jednoty jsou rozdíly mezi 3. a 5. dimenzí nekonečně malé a bezvýznamné. Ale z našeho pohledu, a uvědomění, to jsou dvě rozdílné zkušenosti fyzické existence.

A nejdůležitější bod: tyto dimenze neznamenají, že se tam můžeme odstěhovat. Znamenají, že je můžeme aktivně vytvářet okamžik za okamžikem, zvyšováním našich osobních vibrací, zvýšením vibrace planety, a zůstávat v plném uvědomění našeho záměru a energie při každém okamžiku každodenního života, při komunikaci s ostatními i se sebou. Je to osobní proces tvorby.

Jak se dostaneme do tohoto bodu vědomého tvoření? Zvyšujme naše osobní vibrace, zvyšujme naše životní vibrace, jsme ztělesněním nového paradigma. Jak to uděláme? Najděme nástroje, které s námi rezonují. Existuje jich mnoho. Pokud to, co říkám, s vámi rezonuje, podívejte se na www. Ascension101.com , jsou tam k dispozici nástroje pro vás, planetu, kolektivy a celý „metrix“. Obsah na našich webových stránkách zhlédlo více než 1.600.000 osob, které měly přístup k na stránkách 3362410 krát. Tito jedinci se často naučí nástroje, a pak je učí ostatní.

Přímé ústní sdělení je hlavní cesta, díky kterému tito jedinci našli ascension101 webové stránky. Když jeden člověk sdělí jinému své zkušenosti.

Pokud máte zájem o váš osobní růst, Ascension101 vytvořil kurs pro konkrétní vytvoření energetické výměny linie, který bude přínosem nejen pro vás ve vašem osobním růstu uvědomění, vědomí a nanebevstoupení, ale také podporuje Ascension101.com zaměstnance a web tak, aby další miliony měli přístup k informacím, inspirovali se a získávali zde znalosti. Příjmy z kurzu Ascension101 nám umožňují mít čas, nástroje a dovednosti k vytvoření světa, spokojenosti, který zde uvidíte každý týden. Stránky budou asi až do roku 2017, kdy to již nebude nutné (pokud vše uděláme správně), protože se dosáhne kritického množství oprávněných osob, posune se celý druh do znalosti všech těchto nástrojů a schopností, aniž by museli udělat kurz, aniž by využívali nástroje, poslouchali rozhovory, nebo četli články, buď v ascension101 nebo jinde.

Co zbývá, když zvýšíme naše vlastní vibrace, vibrace planety a vytvoříme 5. dimenzi?

Je to na vás. Moje role není být tvůrce, mou rolí je inspirovat vás, abyste byli sami oprávněni, abyste získali zpět svou vlastní autoritu, stali se vládci vaší vlastní reality, ukázat, že máte nástroje, kapacitu a schopnosti k dispozici, takže vám Nikdo jiný nemůže nikdy vzít vaši sílu bez vašeho vědomého souhlasu znovu. Vaše role je vytvořit nové paradigma, 5. dimenzi, nebo jak si pojmenujete prožití jemné fyzické reality.

Kdy začnete?

Říkám, začni teď!

VY jste stvořitel. Datum vytvoření této nové reality je právě teď.

Není to místo, kam se má dospět, je to něco, co vytváříte každý den zvyšováním své vlastní vibrace a rozhodováním o tom, co chcete vytvořit.

Mé jméno je Inelia Benz, a já jsem tady, abych zvýšila vibrační úroveň této planety.

Co jste tady vy?

 

Diskusní téma: 5. dimenze

Are you 18? Come in and don't be shy!

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru

Přidat nový příspěvek