Metatron, Narození Ježíše Krista v Česku

 

Ano, přesně tak. Planeta i Vesmír si s námi pohráli a Davidovu hvězdu vytvořili nejdříve na těle matky Země. Merkabu. Co nám sděluje již víme.

Narození Ježíše Krista v Česku.

Už Mayové o tomto psali ve svých sděleních. Praha se rozsvítí jako první. Proč se tak stane?
V dávných dobách se do husitských řad zapletla bytost, jejíž jméno zatím zůstane utajeno. V řadách husitů se stalo to, že tato osobnost vynesla na povrch zemský informaci, která je zatím držena pod pokličkou tajemství na pražském hřbitově. Vyšehrad nese mnoho tajemných vibrací bytostí světla, které již spočívají v páně, leč jejich duše se mnohé vrátily a budou po úplném procitnutí sdílet to, co sebou si odnesly. Inkarnovaly se do těl, kterých slupky v poznání sebe sama budou zprvu velmi nelibě procitat, neboť nesou šrámy zrady. Je ale v záměru Boha uzdravit jejich duše, neboť to byl on, kdo požádal je o tyto zahrát role. Není úniku před spravedlností a tak jste zpět i ti, co hráli jste nefér, aby jste své duše uvedli do klidu a poté odevzdali zpět klidné ze své pouti zde. 
Praha je kotva. Je to kotva v přístavu srdcí všech. Srdce Evropy. Proč zvolila si matka toto místo jako proces zahájení k ozdravení? Její nyní smutné oči uviděly nejdříve, že na Pražském hradě zrodily se duše největších velikánů hystorie. U kolébky zrození králů stály vždy bok po boku bytosti světla, aby povznesly duše narozených pánů na vrcholky hor, které zdobí české pyramidy, které ukáží se brzy již. Vrcholky těchto pyramid nesou vibrace světla z nejsilnějších. Na Vyšehradě je ukotvena energie bohyně Issis a na Pražském hradě je utvořena energie králů.Tyto energie nyní kulminují v jednu. Již na podzim tento můj kanál posílal vyrozumění na tato místa, kde se potkávaly nejsilnější z nejstarších duší. Mnozí z vás prodělali fyzicky nepříjemné pocity a to proto, že jste tam zanechali spoustu své energie. V den, který nastane 29. 8. t.r. bude energie obou míst gradovat, jako tomu bude i ve vašich hemisférách. Můžete již brzy pocítit velký tlak, hučení v uších a rozpínaní šišinky, žlázy pro vás tak nezbytné. Tajemství v ní obsažené molekuly postupně vyšumí a vy se probudíte vědomi si každý své úlohy Čecha. nebraňte se už tomuto. Vidíme stále tolik nedůvěry v systém, který se vám nabízí, jako Revoluce Světla. Bez boje, bez intrik. Jenže vy jste si již tak přivykli na tyto chabé zbraně, jako jsou nedůvěra, předpojatost, závist... Nesebelásku jste si přivlastnili jako to, co mnohým nepatří a nechali si ukrást skvosty. Jako Vatikán bude muset vydat utajené poklady, co patří do Matice všech, tak i vám bude navrácena hrdost, kterou kdesi potratili jste po cestě zapomnění. Že nejde na vás vidět a vy přece pravdu máte? Protože slepí jste! Do jednoho a hněváte tak otce svého, který myslel si, že tuto emoci nikdy nepozná. Však přes vaše mozky zatuhlé ji pocítil už natolik, že posílá vám tinkturu a rady.
Nechte už mluvit svá srdce prosím. Nemáte mnoho času. Koho vidíte, neznáte. Koho neznáte, teprve v sobě probudíte. Nebuďte již k sobě hluší a nebuďte k vnějšku slepí.

AA Metatron

https://www.facebook.com/hana.fialova.12?fref=ts